Henvisningshonorar - VIND et årskontingent

Henvisningshonorar danbolig Helsingør.

Hvis du overvejer at sætte din bolig til salg – eller hvis du kender en, der overvejer det – så kan Helsingør Golf Club opnå et flot økonomisk henvisningshonorar fra danboligHelsingør – når boligen er solgt.

  • Du henvender dig til klubkontoret i Helsingør Golf Club og beder om et:”HENVISNINGS-HONORAR-BEVIS” eller Download beviset her (PDF) >>
  • Du – eller din ven/bekendte – viser HENVISNINGS-HONORAR-BEVISET til ejendomsmægleren fra danbolig, når I bliver enige om at sætte boligen til salg
  • I kommisions-aftalen tilføjes det specifikt, at Helsingør Golf Club modtager et HENVISNINGSHONORAR, når boligen er solgt.
  • Du tager et foto med din mobiltelefon af det underskrevne HENVISNINGS-HONORAR-BEVIS og sender det til Sponsorudvalget på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hvis HGC opnår mindst 10 HENVISNINGS-HONORARER I løbet af det kalenderår, hvor boligen bliver solgt, deltager du i lodtrækning om GRATIS KONTINGENT i den efterfølgende sæson.